Αθλητισμός

Τα... γκρεμίζει όλα ο Ιβάν - Φοβερό «ντου» στην ΑΕΚ - Διπλό «μπαμ», απίστευτο... σάρωμα

Ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης, και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στο «παιδομάζωμα» που επιχειρούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για να μαζέψει ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και ήδη τα ρεπορτάζ τον συνδέουν με ταλαντούχους άσους της Superleague.

Στην «πιάτσα» των μάνατζερ ακούγεται έντονα ότι ο Δικέφαλος ασχολείται με την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη του Εργοτέλη, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος» από την ΑΕΚ!

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες το όνομα του Ιατρούδη έπαιξε πολύ δυνατά για την Ένωση, η οποία φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του φορμαρισμένου Έλληνα άσου, που κάνει φανταστική σεζόν στη Football League. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο όσο δεν κλείνει τυπικά η μεταγραφή, οι φήμες περί εμπλοκής του ΠΑΟΚ για «αρπαγή» του Ιατρούδη… οργιάζουν.

Κατά τα άλλα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι Θεσσαλονικείς φέρονται να τσεκάρουν έναν στόπερ, τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, αλλά και τον 18χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, όπως γράψαμε σε πρωινό ρεπορτάζ. Ο δεύτερος μάλιστα έχει ως μάνατζερ τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ