Διατροφή

Σωστή διατροφή και γυμναστική αλλάζει τη ζωή σου - Τι λένε όσοι βίωσαν αυτή την αλλαγή;

Ολική μεταμόρφωση -Αυτή η γυναίκα αποκαλύπτει πώς κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να γίνει άλλος άνθρωπος
Είναι απελευθερωτικό να ζεις την ζωή που έχεις επιλέξει: είναι ένας τρόπος να αντέχεις την πραγματικότητα και να προχωράς.

Οταν το σώμα και η ψυχή βρίσκονται σε αρμονία, τα πάντα μοιάζουν δυνατά.

Η περίπτωση της Sarah Melissa Jones κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με το παράδειγμά της εμπνέει εκατοντάδες γυναίκες.

Ηταν Απρίλιος του 2017, όταν η αισθητικός δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα συναισθηματικό ξέσπασμα: η Sarah Melissa ζούσε μια ζωή που είχε σταματήσει να της γεννά θετικά συναισθήματα.

Τo σώμα της είχε γίνει πια ένα «ρούχο» που δεν ήταν πια στα μέτρα της ψυχής της. Ένιωθε άβολα και η αδιέξοδη κατάσταση δεν είχε τέλος.

«Νιώθω χάλια με την διατροφή που κάνω. Θα έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να τρέφομαι σωστά. Να χρησιμοποιώ συχνότερα τον διάδρομο που αγόρασα πριν 3 εβδομάδες και τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο φορές. Δεν θέλω να μεγαλώσω και να μετανιώσω για την ζωή που δεν έζησα επειδή απλά ήμουν τεμπέλα...» είχε δηλώσει τότε.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Sarah Melissa Jones: σε αυτό το βίντεο του ενός λεπτού αφήνει τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Το προσωπικό της «extreme makeover» μπορεί να ενθαρρύνει πολλές γυναίκες:

https://www.bovary.gr/my-best/16541/oliki-metamorfosi-ayti-i-gynaika-apokalyptei-pos-katafere-mesa-se-7-mines-na-ginei

Πήρε το θάρρος να προβάλλει την περίπτωσή της και να σταματήσει να θρέφει τον εαυτό της με δικαιολογίες. Ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει- αυτό που έλειπε ήταν η απόφαση. Και την πήρε.

Η Sarah Melissa Jones άρχισε συστηματική γυμναστική: ο στόχος δεν ήταν μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας (σσ. η αισθητικός ακολούθησε το πρόγραμμα «Bikini Body Guide» της διεθνούς φήμης personal trainer, Κayla Itsines που ακολουθούν χιλιάδες γυναίκες. Τα training sessions διαρκούν περίπου 28 λεπτά και περιλαμβάνουν ασκήσεις για ένα υγιές και δυνατό σώμα).

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3Z-jzPHPt9Q

Οπως η ίδια σημειώνει, δεν φτάνει μόνο ένα τυπικό πρόγραμμα γυμναστικής για να φέρει αποτέλεσμα, όταν η διατροφή δεν είναι εναρμονισμένη με την προσπάθεια. «Μην περιμένεις να αλλάξουν τα πάντα, όταν την μία ημέρα τρως σωστά και την άλλη όχι. (...) Μπορείς να αντλήσεις κίνητρο από τα πάντα. Ακόμα κι από ένα βίντεο που διαρκεί 5 λεπτά. Είναι αποφασιστικότητα που σε οδηγεί στην επίτευξη του στόχου».

Από τα 67 κιλά, η Sarah Melissa κατάφερε να φτάσει τα 59 μέσα σε λίγους μήνες.

Ο τρόπος ζωής της απαλλάχθηκε από συνήθειες που υιοθετούσε για να την κάνουν απλά «αρεστή», όπως για παράδειγμα, το αλκοόλ. Για πρωινό επιλέγει γάλα αμυγδάλου με βρώμη, μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο και μύρτιλα. Ακολουθεί ένα γεύμα με κεφτέδες από ρεβύθια και ρύζι γιασεμιού, το βράδυ μπορεί να επιλέξει τόφου με λαχανικά. Eνα smoothie και κάποια μπάρα πρωτεΐνης είναι σνακ που την γεμίζουν με ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...