Εσωτερική Ασφάλεια

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για ύποπτο αντικείμενο στον Νέο Κόσμο

Νέος συναγερμός σήμανε για την Αστυνομία, που βρίσκεται επί ποδός από το πρωί, μετά την έκρηξη στο Κολωνάκι, λίγο πριν τις 20:00 της Πέμπτης, στον Νέο Κόσμο, μετά από τηλεφώνημα πολίτη για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου.

Ο πολίτης κάλεσε το "100" δηλώνοντας ότι βλέπει παρατημένη μια μπαγκαζιέρα μηχανής, πάνω σε ένα παγκάκι, στο πάρκο που βρίσκεται στην διασταύρωση της Λαγουμιτζή με την Μάχης Αναλάτου, απέναντι από το κτήριο του ΙΚΑ του Νέου Κόσμου.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή με κορδέλες της Αστυνομίας, ενώ σταμάτησε η διέλευση των μέσων μεταφοράς από την περιοχή.

Τελικώς, όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε κάτι ανησυχητικό, ο συναγερμός αποδείχθηκε "εσφαλμένος" και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Νωρίτερα το μεσημέρι, υπήρξε κινητοποίηση και από ύποπτο δέμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, ωστόσο αποδείχθηκε προς επρόκειτο για μια ηλεκτρονική συσκευή.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...