Κόσμος

Συναγερμός σε πόλη της Γερμανίας - Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς - 10 τραυματίες, ο ένας σοβαρά - Ηθελαν μακελειό τύπου Βερολίνου;

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, στην πόλη Ρεκλινγκχάουζεν της δυτικής Γερμανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του και εννέα άλλοι άνθρωποι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν είναι προς το παρόν σαφές ποια ήταν η αιτία του ατυχήματος. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Έκτακτα μέτρα και στην Στουτγκάρδη

Η γερμανική αστυνομία ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις πληροφορίες μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν κάποιοι "ισλαμιστές ύποπτοι" να παρακολουθούν τον χώρο.

"Δεν μπορώ ούτε να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω όσα αναφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης", είπε ο εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι κάποιοι "δρούσαν ύποπτα" στο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία της Στουτγκάρδης έχει ενημερώσει και τα άλλα μεγαλα αεροδρόμια της Γερμανίας για το επεισόδιο αυτό, ώστε να ληφθούν ανάλογα μέτρα.

Η Γερμανία βρίσκεται σε επιφυλακή από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ένας Τυνήσιος με ισλαμιστικές διασυνδέσεις έκλεψε ένα φορτηγό, αφού προηγουμένως σκότωσε τον οδηγό του, και το έριξε σε μια πολυσύχναστη αγορά, σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...