Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη - Καραμανλή στην Αρκαδία (εικόνες)

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Η συνάντηση των δύο ανδρών, έγινε στο σαλόνι του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, παρόντων, μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και του πρώην υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη.

Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία επ αφορμή της εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο κ.Καραμανλής βρισκόταν στην περιοχή σε ιδιωτική επίσκεψη. Κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ.Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θέτοντας ως απόλυτο στόχο για τη ΝΔ την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των περιφερειακών εκλογών. Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.

ddg__1_fdsdfsfds

 kalimera-arkadia.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ