Κοινωνία

Συγκλονίζει η μητέρα του Γρηγορόπουλου: Αν ζούσε ο Αλέξανδρος, θα αποδοκίμαζε τα επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο (βίντεο)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, μίλησε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μία μέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας του γιου της στα Εξάρχεια, από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Δέκα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του τότε 15χρονου Αλέξανδρου, η Τζίνα Τσαλικιάν μιλάει σε μία σπάνια συνέντευξή της για όλα και απευθύνει έκκληση, ώστε να μη μετατραπεί για ακόμη μία φορά το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης.

«Έχει στιγματίσει την ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου» εξομολογείται η τραγική μητέρα. Φανερά ενοχλημένη για τις «ταμπέλες» που του έχουν κολλήσει στο παιδί της, αναφέρει στην συνέντευξή της, ότι αν ο Αλέξανδρος ζούσε, θα αποδοκίμαζε τα επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο και σε καμία περίπτωση «δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές» είπε και συμπλήρωσε πως: «Θίγουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειά μας».

Ακόμη και σήμερα η ίδια κρατά στα χέρια της, το τετράδιο του γιου της και βλέπει τις σημειώσεις του. Όπως τονίζει η Τζίνα Τσαλικιάν: «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί χαρούμενο, ευαίσθητο και γενναιόδωρο. Ήταν ένα παιδί, δυστυχώς, πολύ αθώο και καλοπροέραιτο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...