Κόσμος

Στις Βρυξέλλες για συζητήσεις με Γιούνκερ και Τουσκ μεταβαίνει η Μέι

Να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες ετοιμάζεται η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, για να συζητήσει γύρω από τη συμφωνία για το Brexit, με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, όπως δήλωσε διπλωματική πηγή στο Sputnik.

«Η πρωθυπουργός Μέι αναμένεται να έχει συνομιλίες το απόγευμα της Τρίτης με τους επικεφαλής της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», όπως δήλωσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε την αναβολή της κρίσιμης ψηφοφορίας στο βρετανικό κοινοβούλιο, καθώς αυξάνονταν οι πιθανότητες να μην εγκριθεί η συμφωνία για το Brexit.

Προηγουμένως, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε την απόφαση ότι η Βρετανία μπορεί να πάρει πίσω, μονομερώς, την απόφασή της για την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Ένωση απέστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία για το Brexit.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...