Κόσμος

Στιγμές τρόμου! «Κόλαση» φωτιάς από αεροπλάνο που συνετρίβη σε σχολείο παιδιών με αυτισμό (βίντεο)


Στιγμές τρόμου έζησαν τα παιδιά με αυτισμό και οι συνοδοί τους που βρίσκονταν σε μια αποθήκη που λειτουργούσε ως σχολείο στη Φλόριντα όταν ξαφνικά έπεσε στο κτήριο ένα αεροπλάνο προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη.

Από τη συντριβή του αεροπλάνου νεκροί ανασύρθηκαν ο 51χρονος πιλότος Ελάντιο Μαρκέζ και άλλο ένα άτομο που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στο βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος τύπου Cessna 335 να σέρνεται στο έδαφος πριν να πέσει πάνω στο κτήριο και να πιάσει φωτιά. Δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη η κάμερα γειτονικού καταστήματος κατέγραψε τα παιδιά με τους συνοδούς τους να εγκαταλείπουν έντρομα το κτήριο. Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρκέζ είχε αναφέρει φωτιά στον πύργο ελέγχου δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 51χρονος πιλότος είχε πει οτι θα προσπαθήσει να προσγειώσει το εξαθέσιο αεροσκάφος σε κάποιο χώρο με χορτάρι αλλά δεν τα κατάφερε.

Ειδικός στην ασφάλεια πτήσεων δήλωσε στο CBS4 ότι το αεροσκάφος μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή ενώ ερευνάται αν το Cessna είχε προσφάτως επισκευαστεί.
https://www.youtube.com/embed/VhtZvSdNw1M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...