Πολιτική

Στη ΝΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Στη ΝΔ αναμένεται να καλωσορίσει σήμερα τον Χάρη Θεοχάρη ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Χάρη Θεοχάρη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει στη μια το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή. Η συνάντηση σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αφού είναι η ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού και ο τομέας της οικονομίας είναι το φόρτε του ανεξάρτητου βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...