Κόσμος

Σοκ! Κανίβαλος μαζί με τη γυναίκα του και την ερωμένη του έκοβαν τις σάρκες των θυμάτων τους και τις πουλούσαν σαν σουβλάκι μέσα σε πίτες

Ένας άνδρας, η γυναίκα και η ερωμένη του, όλοι μαζί δολοφονούσαν αθώες γυναίκες που προσλάμβαναν ως νταντάδες. Στη συνέχεια έτρωγαν το κορμί τους και ότι περίσσευε το έψηναν και το πουλούσαν σε υπαίθριο πάγκο τυλιγμένο σε πίτες σαν σουβλάκι.

Το περιστατικό συνέβη στη βόρεια Βραζιλία. Δράστης είναι ο Χόρχε Μπελτάο Νεγκρομόντε, η σύζυγος του Ιζαμπέλ Πιρές και η ερωμένη του Μπρούνα Ολιβέιρα. Και οι τρεις κατηγορούνται ότι «ψάρευαν» νεαρές γυναίκες με ανάγκη να δουλέψουν σαν νταντάδες, τις πήγαιναν σε ερημικές τοποθεσίες, τις δολοφονούσαν και στη συνέχεια τις έτρωγαν.

Κρατούσαν όμως πάντα κάποια κομμάτια από το κορμί τους τα οποία στη συνέχεια τα έψηναν και τα πουλούσαν μέσα σε πίτες σε υπαίθριο πάγκο που είχε στήσει ο Νεγκρομόντε, στη γειτονιά που έμενε.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο οι δολοφονίες γινόντουσαν με ένα σφυρί και στη συνέχεια ο Νεγκρομόντε με ένα μαχαίρι για ψάρια, τεμάχιζε τις άτυχες γυναίκες. «Σκοτώναμε γυναίκες που θα γεννούσαν φτωχά παιδιά, ανώμαλους και κλέφτες» είπε στο δικαστήριο και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να το κάνω για να σώσω τον κόσμο» είπε στην κατάθεση του ο δολοφόνος και η υπεράσπιση παρουσίασε και ένα τετράδιο 60 σελίδων γραμμένο από το σατανικό τρίο που μέσα είχε τις σχιζοφρενικές αποκαλύψεις περί φωνών. Περιείχε επίσης οδηγίες τεμαχισμού πτώματος, και τελετές μαύρης μαγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...