Κοινωνία

Ρόδος: Τρισάγιο στον υγρό «τάφο» της 21χρονης Ελένης

Με κεριά αναμμένα, λουλούδια που πέταξαν στη θάλασσα της περιοχής Φώκιας, εκεί που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης φοιτήτριας να επιπλέει στο νερό, οι κάτοικοι της Λίνδου, γυναίκες και άνδρες θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του κοριτσιού που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του στο σημείο αυτό του οικισμού των Πεύκων.

Ο πάτερ Σπυρίδωνας τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της νεαρής γυναίκας που ξεψύχησε κάπου στη θάλασσα της παραλίας "Φώκιας".

Οι Λινδιακοί είναι ανάστατοι από το άγριο φονικό που έγινε στην περιοχή τους, αδυνατούν να πιστέψουν ότι ένα δικό τους νεαρό παιδί μπορεί να είναι μπλεγμένο με την αφαίρεση της ζωής μιας συνομήλικης του κοπέλας. Το τρισάγιο οργανώθηκε από μια ομάδα μαμάδων του δημοτικού σχολείου της Λίνδου που πραγματοποιεί πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις.

Πηγή: verena.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...