Εσωτερική Ασφάλεια

Ρόδος: Αναζητούν τρίτο πρόσωπο - «δόλωμα» για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ένα τηλεφώνημα που έγινε στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο - «δόλωμα» για την άτυχη φοιτήτρια, στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας μαρτυρούν ότι στις 27 Νοεμβρίου, λίγο πριν βρει φρικιαστικό θάνατο στα χέρια του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, η Ελένη μίλησε με την καλύτερη φίλη της, ενώ από την επομένη και μετά (οπότε δεν βρισκόταν στη ζωή) έχει κλήσεις από την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο. Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου υπάρχει μία κλήση στο κινητό της 21χρονης (το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα) από μία κοπέλα η οποία μένει στον ίδιο δρόμο με τον 21χρονο.

Τα νέα στοιχεία έχουν βάλει ψύλλους στα... αυτιά των διωκτικών Αρχών. Έτσι έχουν αρχίσει ενδελεχείς έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κι άλλο πρόσωπο που ενεπλάκη τη μοιραία βραδιά, το οποίο πιθανότατα εμπιστευόταν η Ελένη και την παρέσυρε στα δίχτυα των δολοφόνων της. Όλα αναμένεται να βγουν στο φως από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στις συσκευές των εμπλεκόμενων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...