Κόσμος

Ρωσίδες αδερφές σκότωσαν τον μαφιόζο πατέρα τους που τις κακοποιούσε - Το βίντεο που τραβήχτηκε στιγμές μετά τη δολοφονία

Κατηγορούνται ότι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου - Κακοποιούσε και τη μητέρα τους που έφυγε από το σπίτι

Τρεις ρωσίδες αδερφές, 17, 18 και 19 ετών, κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον πατέρα τους ο οποίος τις κακοποιούσε, σε μια υπόθεση που είναι πρώτο θέμα στη Ρωσία.

Οι κοπέλες Kristina, Angelina και Maria Khachaturyan θα βρίσκονται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό και χωρίς δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, όπως αποφάσισε δικαστήριο της Μόσχας, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Η δολοφονία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο. Τότε είχαν προφυλακιστεί αλλά αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερες τον Σεπτέμβρη, με εντολή να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Η Kristina θα ζει μαζί με τη θεία της, η Angelina με τη γιαγιά της και η ανήλικη Maria με τη μητέρα της.

Οι αδερφές παραδέχθηκαν πως σκότωσαν τον Mikhail Kachturyan στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, αλλά κατέθεσαν πως ήταν θύματα κακοποίησης και βασανισμών. Μάλιστα, η Kristina δήλωσε πως την ημέρα του φονικού, ο πατέρας τους, τις απείλησε με το μαχαίρι με το οποίο τελικά του αφαίρεσαν τη ζωή.

Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει αλλά οι κοπέλες των κυνήγησαν και συνέχισαν να τον μαχαιρώνουν στον διάδρομο. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με δεκάδες μαχαιριές στο σώμα του, δίπλα στο ασανσέρ.

Στιγμές μετά τη δολοφονία:

https://youtu.be/K2RSMNAomFw

Συγγενής της οικογένειας, κατέθεσε πως ο 57χρονος που είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβιασμών και διακίνησης ναρκωτικών για λογαριασμό της μαφίας, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον ένα από τα κορίτσια.

Μία εκ των αδερφών, είχε πραγματοποιήσει και απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Mikhail κατέγραφε σε βίντεο τις κόρες του, τις ξυλοκοπούσε ενώ σύμφωνα με τους μάρτυρες υπεράσπισης των αδερφών, είχε εγκαταστήσει και κλειστό κύκλωμα καμερών στο διαμέρισμα και έξω από αυτό για να τις παρακολουθεί. Έρευνες είναι σε εξέλιξη για το αν τις εξέδιδε, ενώ υπάρχει καταγγελία πως είχε πυροβολήσει τον 16χρονο γιο της οικογένειας με αεροβόλο όπλο.

Η μητέρα της οικογενείας είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά από κακοποίηση που είχε υποστεί από τον 57χρονο. Η σύζυγός του, Aurelia, είχε μαχαιρωθεί από τον Kachturyan ενώ συχνά τη χτυπούσε με ρόπαλο του baseball.

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για την τύχη των τριών, θα ανακοινωθεί σε τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ