Περιβάλλον

Πόσο χιόνι θα πέσει στα χιονοδρομικά κέντρα; Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (εικόνα)

Μια εβδομάδα γεμάτη... χιονοπτώσεις ξεκινά για τα ορεινά της χώρας και τα χιονοδρομικά αναμένεται να δεχτούν αρκετά εκατοστά νέου χιονιού.

Μέσα Δεκεμβρίου σε λίγες ημέρες και ακόμα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας είναι κλειστά. Εντός της εβδομάδας, ωστόσο, αναμένονται χιονοπτώσεις και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα είναι αξιόλογες...

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος έφτιαξε και το σχετικό γράφημα με τα ύψη χιονιού, το οποίο θα δείτε στην γκάλερι:

Εκτιμώμενα εκατοστά χιονιού στα χιονοδρομικά μας από την ερχόμενη Δευτέρα-Πέμπτη!

Φίλες και φίλοι! Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σχετικά αξιόλογες δείχνουν να είναι οι χιονοπτώσεις αυτή την εβδομάδα στα περισσότερα από τα χιονοδρομικά μας, αρχής γενομένης κυρίως από τη Δευτέρα! (κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τα εκτιμώμενα εκατοστά χιονιού σ' αυτά από τη Δευτέρα έως και την ερχόμενη Πέμπτη). Θα τα παρακολουθούμε φυσικά καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής χειμερινής σαιζόν!

Καλή σαιζόν λοιπόν στα χιονοδρομικά μας που εκτός των άλλων συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας λειτουργώντας παράλληλα υπέρ της ανάδειξης των περιοχών στις οποίες βρίσκονται!

Με εκτίμηση.
Σάκης Αρναούτολγου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ