Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Απίθανες δηλώσεις Λουτσέσκου! Γιατί φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας και αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα προληπτικός και μάλιστα φοράει συγκεκριμένα ρούχα για να μη χαλάσει το γούρι για το πρωτάθλημα, ενώ μια... αλλαγή τους στο Europa League, αποδείχθηκε γρουσούζικη.

Το νταμπλ ευχήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ίδιος και τον ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν, σε μία συνέντευξη… έπος σε ρουμανικά ΜΜΕ, στην οποία κυριάρχησαν οι αποκαλύψεις για τα ρούχα του και το γούρι.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου
«Στις 24 του Δεκέμβρη, θα είμαι στο Βουκουρέστι. Θέλω πάρα πολύ να δω και πάλι τη γυναίκα μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Θα δω και τα κατοικίδια μου, έχω πολλά, τα αγαπώ και τα φροντίζω. Όταν ήμουν παιδί, τις περισσότερες φορές ο πατέρας μου, ήταν αυτός που… ντυνόταν Άγιος Βασίλης. Φέτος, θα κάνω αλλαγή χρόνου στη… δουλειά. Στις 30 του Δεκέμβρη επιστρέφουμε στο γήπεδο. Το ίδιο και στις 31. Την πρώτη μέρα του χρόνου έχουμε ρεπό και θα επιστρέψουμε στις 2 του Γενάρη. Νομίζω, ότι φέτος θα κάνω αλλαγή χρόνου μαζί με το επιτελείο μου και την ομάδα.

Τι θα ευχηθώ φέτος; Το νταμπλ! Μόνο αυτό! Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ να μην έχω… γούρια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω… Στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League, φορούσα καινούργια ρούχα. Πρώτη φορά! Δεν πρόκειται να τα φορέσω ξανά!

Γενικά, στο ποδόσφαιρο η αδρεναλίνη είναι έντονη. Πάντα προσπαθείς να βρεις τι έκανες και τι δεν έκανες καλά και τα προσέχεις όλα. Εγώ για παράδειγμα… Έχω κάποια συγκεκριμένα ρούχα για το πρωτάθλημα, που είναι πιο… λεπτά. Μπορεί να πεθάνω από το κρύο, αλλά αυτά είναι, θα τα φοράω και στους -2. Τώρα που είναι χειμώνας, έχω κι ένα σκουφί κι ένα κασκόλ που τα φοράω πάντα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ