Κοινωνία

Πήγε να το «παίξει» όργανο της τάξης μόνο που δεν φαντάστηκε ότι θα έπεφτε σε κανονικό... αστυνομικό

Πήγε να το παίξει έξυπνος αλλά του βγήκε σε κακό. Το έπαιξε αστυνομικός μόνο που το έκανε στον λάθος άνθρωπο...

Ένας 46χρονος αποφάσισε να το... παίξει αστυνομικός, αλλά έπεσε πάνω σε «συνάδελφο» και κατέληξε στα κρατητήρια.

Αυτό το απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία. Ο 46χρονος οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από το όχημα αστυνομικού, θέλοντας να κάνει προσπέραση. Οταν ο τελευταίος του υπέδειξε να ηρεμήσει και να κινηθεί πιο σιγά, ο 46χρονος έκανε χρήση ηχητικής σειρήνας και έκανε σινιάλο στον άλλο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο!

Αυτό που δεν φανταζόταν ο 46χρονος ήταν πως είχε πέσει σε... κανονικό αστυνομικό. Οταν ο άλλος οδηγός του έδειξε την ταυτότητά του, ο 46χρονος ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του- στο οποίο επέβαιναν 3 ηλικιωμένοι- και έφυγε. Ο αστυνομικός τον ακολούθησε και κινητοποιήθηκαν περιπολικά, για τον εντοπισμό του.

Τελικά ο 46χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά και της οπλοκατοχής, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρικό όπλο Taser, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...