Κοινωνία

Πάτρα: Κάθισε και παρήγγειλε φαγητό μπροστά στο νεκρό άντρα της – Η είδηση που σκόρπισε θλίψη (βίντεο)


Συγκλονισμένη η Πάτρα από την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Τι διαπιστώθηκε μετά τις έρευνες που ολοκληρώθηκαν...

Συγκλονίζουν και συγκινούν οι λεπτομέρειες του βίου και του τέλους του ζευγαριού των ηλικιωμένων, που εντοπίστηκαν σε κατάσταση σήψης το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στην περιοχή Αγυιά στην Πάτρα όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 93χρονος ήταν νεκρός εδώ και ένα δεκαήμερο και έφερε τραύμα στο κεφάλι, το οποίο μάλλον προήλθε από πτώση. Η 73χρονη σύζυγός του, επί έξι ημέρες συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά της, πλένοντας τα ρούχα του και παραγγέλνοντας φαγητό, ενώ καθόταν δίπλα του με αναμμένο το καλοριφέρ.

Η γυναίκα πιθανολογείται ότι έπασχε από άνοια ή αλτσχάιμερ. Έξι ημέρες μετά το θάνατο του άνδρα έφυγε από τη ζωή και εκείνη από εγκεφαλικό επεισόδιο που της συνέβη στην τουαλέτα του σπιτιού. Οι ένοικοι το μεσημέρι της Δευτέρας κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς είχαν να δουν καιρό τους ηλικιωμένους. Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο με πόρτα ασφαλείας και χρειάστηκε η παρέμβαση κλειδαρά για να ανοίξει.

Δάκρυα για το νεκρό ζευγάρι στην Πάτρα
https://www.youtube.com/embed/-HmZay21XXU
https://www.youtube.com/embed/koxdQi7dyvk
“Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσιόλα στο tempo24.news, αναφερόμενη στον 93χρονο. Ο οποίος σύμφωνα με την έρευνά της, φαίνεται ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Πηγή: patrastimes, gnomip, thebest

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ