Κοινωνία

Πάτρα: Ανήλικος δέχτηκε δύο επιθέσεις σε λιγότερο από 24 ώρες από έναν 45χρονο

Διπλή η επίθεση για έναν ανήλικο στην Πάτρα. Ο δράστης πρώτα τον χτύπησε στο κεφάλι και την επόμενη μέρα του έβγαλε μαχαίρι.

Όπως κατήγγειλε ο 17χρονος Έλληνας στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Πατρών, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην Πάτρα.

Τόσο… άχτι είχε ένας 45χρονος ένα ανήλικο παιδί με το οποίο έχει προσωπικές διαφορές, ώστε δεν δίστασε να προκαλέσει δυο διαδοχικά επεισόδια σε βάρος του μέσα σε ένα 24ωρο και μάλιστα σε… διαφορετικές πόλεις της χώρας!

Όπως κατήγγειλε ο 17χρονος Έλληνας στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Πατρών, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην Πάτρα, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν συναντηθεί στη Ναύπακτο όπου ο 45χρονος του επιτέθηκε και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, ενώ έστειλαν σήμα και στις αρχές της Ναυπάκτου ζητώντας τον εντοπισμό του. Στο μεταξύ, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του με κατηγορίες για απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές