Κόσμος

Πάρκαρε για να κάνει την…ανάγκη του! Όταν γύρισε βρήκε το αυτοκίνητο στο πιο απίθανο μέρος!

Ένας οδηγός σταμάτησε για λίγο την διαδρομή του για να κάνει τη φυσική του ανάγκη, όμως αυτό που συνέβη μετά στο αυτοκίνητο μάλλον τον έκανε να το μετανοιώσει!

Ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο, πήγε για την ανάγκη του αλλά μόλις γύρισε δεν το βρήκε εκεί! Στην αρχή νόμιζε ότι του είχαν κλέψει το αμάξι , αλλά τελικά άλλος ήταν ο λόγος της απουσίας του από εκεί που το πάρκαρε!

Βλέπετε ο οδηγός από την βιασύνη του είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο στο αμάξι, αυτό τσούλησε καθώς ο χώρος είχε μικρή κλίση με αποτέλεσμα να καταλήξει σε έναν γκρεμό, σε βάθος 150 μέτρων!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστρία κοντά στο Άουσεφερν ,μια κοινότητα του Τιρόλου, στις αυστριακές Άλπεις. Ο 55χρονος άνδρας από την Πολωνία ειδοποίησε την αστυνομία καθώς νόμιζε ότι του το είχαν κλέψει, αλλά μόλις έφτασαν οι αρχές τον ενημέρωσαν πως το αμάξι του βρίσκεται στο γκρεμό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...