Πολιτική

Ο Τσίπρας έκανε πρόταση στη Λίνα Νικολακοπούλου για το Δήμο Αθηναίων

Το αδιέξοδο ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων συνεχίζεται με τα πράγματα να δυσκολεύουν αρκετά όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες.

Συνεχίζεται η δυστοκία στην εξεύρεση υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας Ν. Ηλιόπουλου εκτιμάται ότι έχει αποδυναμωθεί, αν και παραμένει πάντοτε στο τραπέζι, ως λύση ανάγκης.

Το θέμα χειρίζεται πλέον ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος αναζητά ένα πρόσωπο το οποίο να μην είναι «στενά πολιτικό». Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το προηγούμενο διάστημα έγινε πρόταση στη γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια-επιτυχίες, μελοποιημένα από πολύ γνωστούς συνθέτες, η οποία ωστόσο έχει σοβαρές επιφυλάξεις, αφού όπως λέει δεν θέλει να σταματήσει την καλλιτεχνική της δημιουργία.

Εναλλακτικά συζητούνται και άλλα ονόματα. Ανάμεσά τους Έλληνας πολεοδόμος, ο οποίος είναι και μέλος Δ.Σ. Οργανισμού ανάπλασης της Αθήνας, αλλά ζει στο εξωτερικό, αν και Αθηναίος.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο θέμα αυτό θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις μετά την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...