Αθλητισμός

Ο Νίκος Αλέφαντος… τρελάθηκε! «Ποιος είσαι εσύ ρε με ύψος 1.20 και κάνεις τσαμπουκάδες;»

Τέλειωσε το πρωτάθλημα για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι 8 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και τον έχει στην Τούμπα. Και τρώει κυνήγι από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός σταθερά. Ποιος θα τον πιάσει τον ΠΑΟΚ. Δεν το πιστεύω.

Όχι ότι έχει τίποτα παικταράδες ο ΠΑΟΚ, με τον Λημνιό και με τον Ουάρντα παίζει, αλλά έχει σέντερ φορ γκολτζή που τα χώνει, έχει σταθερά σέντερ μπακ, έχει προπονητή που παίρνει την ουσία, και να σας πω κάτι; Ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτοκτονούνε! Ε, να λέμε την αλήθεια. Αυτοκτονούνε ρε!

Δηλαδή χρειάζεσαι τη διαιτησία για να νικήσεις την Ξάνθη; Τρώει κυνήγι ο Ολυμπιακός, το βλέπουμε, αλλά με τη φετινή Ξάνθη παίζεις που έχει προβλήματα. Σε κάθε ματς τρως γκολ. Το τρως το γκολ εύκολα πίσω. Και σε κάθε ματς χάνεις του κόσμου τις ευκαιρίες.

Βάζει ο προπονητής τον Ομάρ μπροστά από τον Τοροσίδη. Πώς θα κάνεις το γκολ. Ο Τοροσίδης δεν έχει πια τις δυνάμεις που είχε νεότερος να κάνει πολλές κούρσες. Ο Ομάρ δεν είναι επιθετικός, ούτε βάζει γκολ. Από την άλλη ο Ναουέλ δεν σκοράρει, ο δε Ποντένσε, έλα ρε, Αλέφαντο να ακούτε που πήγαινα κόντρα στο ρεύμα, τι να την κάνω τη ντρίμπλα την εντυπωσιακή που έχει, γκολ θα βάλεις αγοράκι μου; Τη μπάλα θα τη στείλεις επιτέλους στα δίχτυα; Έχει χάσει όλα τα γκολ με κάθε είδους τρόπο που υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο δε Γκερέρο και αυτός δεν σκοράρει εύκολα, πώς να πάρεις τα ματς.

 Για εμένα ο Ολυμπιακός δεν θέλει πολλά για να φτιάξει. Δυο γκολτζήδες μπροστά σε θέση φορ και εξτρέμ, και ένα σέντερ μπακ καλό το καλοκαίρι. Και μην φέρνετε αργούς πίσω. Δεν του έχουν βγει του προπονητή οι επιλογές παικτών. Πού είναι οι παίκτες του. Πού είναι ο Μιράντα, ο Μεριά, ο Χασάν κ.λ.π.. Ο Μαρινάκης του πήρε 20 παίκτες. Το αποτέλεσμα ποιο είναι. Να είσαι 10 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ πριν λήξει ο α’ γύρος; Του έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί του ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας από πέρσι. Ο πρόεδρος κάνει ό,τι ζητάει ο Μαρτίνς και θα πρέπει ο προπονητής να το σκέφτεται αυτό. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιον πρόεδρο. Τι να την κάνω την ντρίμπλα αν δεν σκοράρεις. Δώσε μου Γιαννακόπουλο καλύτερα που δεν έκανε εντυπωσιακές ντρίμπλες αλλά σκοράριζε. Έχουμε δει και Τζόρτζεβιτς και Μιραλάς την πρώτη φορά και Μποτίνο θυελλώδη, μην πω και ονόματα σέντερ φορ και μελαγχολήσουμε.

Κι εσύ Φορτούνη παιδάκι μου, αφού θες να κουβαλάς τη μπάλα, δεν σου λέει κανείς πού να την κουβαλήσεις; Κοντά στην περιοχή ρε, να τρυπήσεις με πάσα ή ντρίμπλα, να πάρεις επικίνδυνο φάουλ.

Κάποτε ήταν ο Καστίγιο στον Ολυμπιακό και την έπαιρνε τη μπάλα από τη σέντρα να την κουβαλήσει και να ντριμπλάρει όλο τον κόσμο. Του έκανα ειδικό φροντιστήριο. “Ανούσια παίζεις. Θα ζητάς τη μπάλα κοντά στην περιοχή και εκεί θα κάνεις τις ντρίμπλες σου. Να πας για γκολ ή για πέναλτι”. Και έκανε έτσι μεταγραφή 20 εκατομμύρια. Τα ξέρει ο Καστίγιο αυτά που λέω. Η μπροστινή γραμμή φέτος ήταν ανύπαρκτη.

Και κάτι ακόμα. Ποιος είσαι εσύ που με ύψος 1.20 πας και κάνεις τσαμπουκάδες δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα και σε αποβάλει ο διαιτητής και αφήνεις την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο με 10 παίκτες. Ποιος είσαι ρε; Μήπως έχεις βάλει 15 γκολ και τα κάνεις αυτά; Αυτοκτονούνε οι παίκτες και ο προπονητής φέτος. Θα τη βρει την άκρη ο Μαρινάκης πάντως, δεν τον φοβάμαι. Φτιάχνει εύκολα αυτή η ομάδα, δεν θέλει πολλά. Πρέπει βέβαια να τα βάλει με όλους, γιατί εκτός των προβλημάτων του, έχει και τη διαιτησία. Τον κυνηγάνε τον Ολυμπιακό πολύ φέτος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μη βλέπει το κυνήγι των διαιτητών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...