Κοινωνία

Ντελιβεράς βγήκε μέσα στον χιονιά για να παραδώσει παραγγελία (βίντεο)

Η καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι διανομείς αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Εκτεθειμένοι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αγωνίζονται να παραδώσουν τις παραγγελίες όσο πιο γρήγορα γίνεται, βάζοντας συχνά σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Viral έχει γίνει το βίντεο που δημοσίευσε αυτός ο ντελιβεράς από την Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, ο ντελιβεράς αποφάσισε να βγάλει βίντεο για να δείξει τις δυσκολίες του επαγγέλματός του.

Ετσι χθες, κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου έριχνε χιόνι στην Κοζάνη, ο ντελιβεράς ξεκίνησε την δουλειά του ώστε να παραδώσει τις παραγγελίες στους πελάτες του.

Καταγράφοντας με την κάμερά του, την πορεία που κάνει μέσα στο χιόνι, ο ντελιβεράς παρά την χιονόπτωση και την κακοκαιρία κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί για να παραδώσει την παραγγελία στην ώρα της.

https://youtu.be/HknKEfQgteU

Ετσι παρά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Κοζάνη και άλλες ορεινές περιοχές, ο ντελιβεράς έκανε την δουλειά του κανονικά.

Η χιονόπτωση στην Κοζάνη ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα σήμερα το χιόνι να το έχει στρώσει στην περιοχή, ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

https://youtu.be/gfMPuvLfrqs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...