Κοινωνία

Να τι συμβαίνει άμα δεις μια κάλτσα στο καπό ενός αυτοκινήτου φέτος το χειμώνα (βίντεο)


Ένα τρικ/life hack που χρησιμοποιείται χρόνια στην Αμερική έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη ειδικά εκεί που έχει αρκετό κρύο. Οπότε φέτος το χειμώνα αν δείτε μια κάλτσα στο καπό ή το ταμπλό του αυτοκινήτου μην απορήσετε.

Τα θολωμένα παρμπρίζ στο αυτοκίνητο, ειδικά το πρωί, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά αφού ή πρέπει να οδηγήσετε με ένα αδιαφανή παρμπρίζ ή να περιμένετε πέντε με δέκα λεπτά ώστε να ξεθολώσει με την γνωστή διαδικασία.

Το θόλωμα προκαλείται όταν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού του αυτοκινήτου, γι' αυτό συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Και εκεί έρχεται το τρικ με την κάλτσα για να κάνει την διαφορά σε συνδυασμό με την άμμο για γάτες ή αλάτι αν και δεν είναι το ίδιο αποδοτικό. Τα δύο αυτά προϊόντα μπορούν να απορροφήσουν την υγρασία καθιστώντας τα ιδανικά για το στέγνωμα του αυτοκινήτου. Γεμίζετε ένα μέρος της κάλτσας με το υλικό (μέχρι τον αστράγαλο) και δέστε ένα κόμπο στο τέλος του. Για έξτρα ενίσχυση, τυλίξτε την γεμάτη κάλτσα με μια άλλη κάλτσα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...