Κυβέρνηση

Νίκος Παππάς για την βόμβα στον ΣΚΑΪ: Αυτονόητη η απόλυτη καταδίκη της επίθεσης

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητη η απόλυτη καταδίκη. Και απόλυτη καταδίκη σημαίνει και περιθωριοποίηση και μη εργαλειοποίηση αυτής της αποτρόπαιης πράξης στην πολιτική αντιπαράθεση», υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", σχετικά με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο κτήριο του ΣΚΑΪ, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Αυτό που θα θέλανε όσοι επέλεξαν να κινηθούν με αυτόν τον τρόπο στο σκοτάδι, θα ήταν να δουν την πράξη τους να γίνεται αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης, συζήτησης και διαγκωνισμών. Και στο απόλυτο περιθώριο χρειάζεται μια σύσσωμη καταδίκη και έμπρακτη περιθωριοποίηση αυτών των πρακτικών. Αυτή νομίζω είναι η ενδεδειγμένη στάση για όλο τον πολιτικό κόσμο και η στάση που θα ήθελε και ο Έλληνας πολίτης να δει τα κόμματα να παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υπογράμμισε, επίσης, ότι «η δημοκρατία μας έχει αντισώματα, όσο και αν κάποιοι τελευταία θεωρούν ότι μπορούν να αμφισβητήσουν τα θεμέλιά της. Νομίζω ότι ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος έχει τα αντανακλαστικά που χρειάζονται για να βάλει αυτές τις πρακτικές στο απόλυτο πολιτικό περιθώριο. Αυτό θα είναι νομίζω το απόλυτο χτύπημα σε όσους επιλέγουν να κινηθούν με αυτόν τον τρόπο».

Πρόσθεσε δε, ότι, «η επίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε παράνομο κανάλι να ήταν, θα ήταν απολύτως καταδικαστέα και χωρίς δεύτερη κουβέντα»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...