ΗΠΑ

Λύθηκε το μυστήριο! - Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο Ιράκ - Επίσκεψη-έκπληξη στα αμερικανικά στρατεύματα (upd)


Στο Ιράκ βρίσκεται τελικά ο Ν. Τραμπ μαζί με την Μελάνια. Ο Αμερικανός Πρόεδρος επισκέφθηκε τα αμερικανικά στρατεύματα εν όψει των Χριστούγεννων.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

“Ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία τραξίδεψαν στο Ιράκ αργά τη νύχτα των Χριστουγέννων για να επισκεφθούν τα στρατεύματά μας και την ανώτερη στρατιωτική ηγεσία, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες τους, την επιτυχία τους και την θυσία τους και να τους ευχηθούν καλά Χριστούγεννα”.
https://twitter.com/eha_news/status/1078010157286785024?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/GlobalNews77/status/1078010020984487936?ref_src=twsrc%5Etfw

(Προηγούμενη ενημέρωση) Χαμός από... έκτακτα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αφού υπάρχουν αναφορές πως το προεδρικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε να πετά πάνω από την Ευρώπη. Ο αμερικανός πρόεδρος δεν είχε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι. Κανονικά, το Air Force One μεταφέρει τον ίδιο ή κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του. Υπάρχουν, μάλιστα, δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πέταξε πάνω από την Αγγλία και δείχνει να έχει... κατεύθυνση την Μέση Ανατολή.

Τις πληροφορίες μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, που αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, το “θρυλικό” Air Force One εντοπίστηκε να πετά… κάπου πάνω από την Ευρώπη.

Και γιατί αυτό… είναι είδηση; Επειδή ο Αμερικανός πρόεδρος, τον οποίο -υπό κανονικές συνθήκες- μεταφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος, δεν έχει κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι.

Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν βρίσκεται ο αμερικανός πρόεδρος μέσα στο Air Force One, βρίσκεται κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειάς του, ωστόσο ούτε κάτι τέτοιο είχε προγραμματιστεί…

Την ίδια ώρα, το Wikileaks στο Twitter, ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ βρίσκονταν με κατεύθυνση προς την Τουρκία! 
https://twitter.com/wikileaks/status/1077986218070196227?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την Μεγάλη Βρετανία με τις πολιτικές υπηρεσίες αεροπορίας να το καταγράφουν με… κατεύθυνση την Μέση Ανατολή!
https://twitter.com/spectatorindex/status/1077978701059350528?ref_src=twsrc%5Etfw

Η φωτογραφία που… σήκωσε τις φήμες για το Air Force One

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media, δείχνει το προεδρικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ στον ουρανό του Γιόρκσαϊρ, αφού πρώτα είχε φύγει από την βάση Andrews.

Δείτε την εικόνα
https://twitter.com/ReaganBattalion/status/1077963844545318919?ref_src=twsrc%5Etfw

Αναλυτές αναφέρουν πως επειδή το προεδρικό αεροσκάφος δεν πετά με το “διακριτικό” του Air Force One, μπορεί να κατευθύνεται προς την Μέση Ανατολή ώστε να παραλάβει κάποιο από τα μέλη της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ.
https://twitter.com/AircraftSpots/status/1077982997285023744?ref_src=twsrc%5Etfw

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευκός Οίκος δεν έχει πει… λέξη για το περιστατικό, ενώ και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έχει… σιγήσει στο (αγαπημένο του) Twitter εδώ και 19 ώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης