Εσωτερική Ασφάλεια

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία: Καμία επικοινωνία για λύτρα - Το προφίλ του 50χρονου (εικόνες, βίντεο)

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου.

Δεν έχουν δώσει ακόμα σημείο ζωής οι απαγωγείς του επιχειρηματία από τον Πειραιά. Ποιος είναι και γιατί μπήκε στο στόχαστρο. Δεν δικαιολογεί η οικονομική του επιφάνεια την απαγωγή για λύτρα, λέει ο Βασίλης Κορκίδης. Δεν είχε καμία ανησυχία, ούτε έπαιρνε μέτρα προφύλαξης λέει ο εξάδελφός του, Νίκος Μαυρίκος.

Κομμάτι – κομμάτι επιχειρούν οι αστυνομικοί να συνθέσουν το παζλ της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία του Πειραιά Νίκου Μαυρίκου.

Πρόκειται για 50χρονο πατέρα τριών παιδιών με μεγάλη δράση και προσφορά στο λιμάνι του Πειραιά.

Από το πρωί της Πέμπτης (27/12/2018) όταν διαπιστώθηκε ότι όσα έγιναν στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά είχαν στόχο τον επιχειρηματία, έχει σημάνει συναγερμός. Η οικογένεια είναι ανάστατη και περιμένουν μαζί με τους αστυνομικούς πάνω από το τηλέφωνο, μήπως επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν μαζί τους οι απαγωγείς.

Η είδηση της απαγωγής του σκόρπισε πανικό στην οικογένειά του και στους εργαζόμενους του.

Είναι ένας επιχειρηματίας που ταξιδεύει συχνά για να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες που αφορούν σε τελωνειακά θέματα και προμήθειες πλοίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο, όπου τον απήγαγαν βρισκόταν και η μητέρα του, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα απαγωγής.

Δεν είχε καμία ανησυχία, ούτε έπαιρνε μέτρα προφύλαξης λέει ο Νίκος Μαυρίκος.

Πως έγινε η απαγωγή

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι τέσσερις εύσωμοι άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τη μηχανή του.

Τι λέει ο ξάδερφός του

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του 50χρονου επιχειρηματία που απήχθη σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, Νίκος Μαυρίκος μιλάει για τις συνθήκες του περιστατικού.

Αναφέρει πως το συγγενικό του πρόσωπο δεν έδειχνε να φοβάται κάτι. Τονίζει ότι ξαδερφός του είχε μια υγιή επιχείρηση και δραστηριοποιούνταν στο εφοδιασμό πλοίων και πρεσβειών με ποτά και καπνικά είδη για περισσότερα από 30 χρόνια.

https://youtu.be/teKXCAaIdRs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ