Κόσμος

Μικρός θέλει να φάει μπανάνα αλλά τον εμποδίζουν τα μπρατσάκια - Το βίντεο που ξεσήκωσε αντιδράσεις


Η Κέιτ Νίσεν, από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, παρακολουθούσε το 18 μηνών γιο της να κάνει μπάνιο στην πισίνα, μέχρι που ο μικρός βγήκε και θέλησε να πάρει την μπανάνα από το χέρι της. Ωστόσο, επειδή ο μικρός φορούσε μπρατσάκια, δεν μπορούσε να φέρει την μπανάνα κοντά στο στόμα του.

Μια αστεία σκηνή, την οποία η μητέρα σκέφτηκε να τραβήξει σε βίντεο και να την ανεβάσει στο Instagram της. Μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες, το βίντεο ξεπέρασε τα 7 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια, τα οποία, όμως, δεν ήταν και τόσο θετικά.

Πολλοί χρήστες στράφηκαν εναντίον της κατηγορώντας την για εκφοβισμό, τρομοκρατία και βασανιστήρια εναντίον του παιδιού της. «Ήταν απλά ένα αθώο βίντεο όπως αυτά που βλέπεις στο Instagram και μετά προχωράς στη ζωή σου» δήλωσε λίγο αργότερα η 32χρονη Νίσεν στην Daily Mail.

«Αλλά τότε άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια όπως ‘πώς μπορείς να είσαι τόσο σκληρή;’ ή ‘πώς μπορείς να βασανίζεις έτσι ένα μικρό παιδί;’. Έλαβα σχόλια πως κάηκε από τον ήλιο, αλλά επειδή έχει ευαίσθητο δέρμα, του είχα ήδη βάλει αντηλιακό. Πολλοί μου είπαν ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι. Όλοι έσπευσαν να με κατακρίνουν».

Η Νίσεν είπε ότι έβγαλε το τηλέφωνό της για να καταγράψει την αξιολάτρευτη προσπάθεια του γιου της να φάει την μπανάνα, παρόλο που φορούσε τα μπρατσάκια του. «Καθόμουν και έπινα το τσάι μου και λίγο μετά, ο Ρέμι είδε το φαγητό. Πάντα θέλει να τρώει. Έτσι, βγήκε από την πισίνα και πήρε την μπανάνα από το χέρι μου» είπε. «Κατάλαβα τι θα συνέβαινε κι έτσι έβγαλα το τηλέφωνό μου. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ και να μην γελάσω όσο τραβούσα το βίντεο. Νόμιζα ότι οι άνθρωποι θα γελούσαν και σε κανένα σημείο δεν ήταν κακόβουλο. Αλλά μετά, άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια. Ως μητέρα πραγματικά τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα σχόλια».

https://www.instagram.com/p/Bqog88yAHBU/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης