Κοινωνία

Με κατάθεση Λεμπιδάκη ξεκινάει η δίκη για την απαγωγή του -«Φρούριο» το δικαστικό μέγαρο

Ξεκινάει από λεπτό σε λεπτό η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα αναβιώνουν σήμερα στις αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με τους συνολικά 12 κατηγορούμενους να βρίσκονται στο εδώλιο. Μεταξύ αυτών, οι 8 παραμένουν προφυλακισμένοι ενώ άλλοι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους στις αρχές του φθινοπώρου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr η ακροαματική διαδικασία, αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του ίδιου του απαχθέντα Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος θα εξιστορήσει στους δικαστές όλα όσα έζησε στη διάρκεια της πολύμηνης απαγωγής του.

Νωρίτερα και από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη.
Κατέφτασαν δυο κλούβες της αστυνομίας όπου στάθμευσαν κοντά στην πίσω είσοδο του δικαστηρίου όπου και αποβιβάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μπήκαν στη δικαστική αίθουσα.

Την ίδια στιγμή στο δικαστικό μέγαρο προσήλθε και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Ο ίδιος χαμογελαστός χαιρέτησε, συγγενείς και φίλους που από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο του δικαστικού μεγάρου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr τον Μιχάλη Λεμπιδάκη έσπευσε να χαιρετίσει δια χειραψίας και ο συνήγορος του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη της μάντρας Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω και μέσα στο δικαστικό μέγαρο, ενώ από νωρίς έχουν σπεύσει και τηλεοπτικά συνεργεία από όλη την Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν την πολύκροτη δίκη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δικαστικό μέγαρο Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δικαστικό μέγαρο

Από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι Από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι

Συνολικά 12 κατηγορούμενοι θα βρεθούν στο εδώλιοΣυνολικά 12 κατηγορούμενοι θα βρεθούν στο εδώλιο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές