Κόσμος

«Μαύροι Πύργοι»: Η επίλεκτη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών που αποδεκατίζει τους ισλαμιστές στη Συρία (βίντεο)


Η ομάδα των εξειδικευμένων ακροβολιστών δημιουργήθηκε στην πόλη Ντέιρ Έζορ της Συρίας, όταν κάποιοι άνδρες τοποθετήθηκαν σε κάποια υψηλά κτιριακά συγκροτήματα δίπλα στον Ευφράτη που πριν από την έλευση της Daesh ήταν ξενοδοχεία που καταλήφθηκαν από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές.

Οι άνδρες πριν συγκροτήσουν την ειδικευμένη ομάδα των σκοπευτών που χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ανήκαν σε μικρότερα επιχειρησιακά σχήματα επιθετικού χαρακτήρα κατά των τρομοκρατών στο Ντέιρ Έζορ που καθοδηγούσε ο πλέον μάρτυρας στρατηγός Jamea Jamea,σύμφωνα με το dimpenews.

Μετά το θάνατο του στρατηγού, άνδρες από διάφορες ομάδες αποφάσισαν να συνεχίσουν τη δράση τους στην πόλη δίπλα στον Ευφράτη κι αφού κατάφεραν να πάρουν τα υψηλά κτίρια «Πύργοι» από τους τζιχαντιστες της Daesh τα χρησιμοποίησαν ως φυλάκια για την στόχευση κι εξόντωση των τρομοκρατών.

https://videopress.com/embed/J4YgNWOp?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Ο μαχητής Μοχάμετ Κιλάνι αναδείχθηκε ο ηγέτης της ομάδας των πολύ νεαρών σκοπευτών που με τους τραυματισμούς του και με το αίμα του υπερασπίστηκε το ρόλο του και το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα του. Με 6 συνεχόμενους τραυματισμούς συνεχίζει να δηλώνει ότι αυτό είναι το λιγότερο που έχουν να δώσουν στην πατρίδα τους.

https://videopress.com/embed/lv70RWIU?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

13989478_1110431862338122_685041509_n

Η μονάδα των Μαύρων Πύργων διακρίνεται για τη συντροφικότητα της και την αλληλεγγύη των μελών τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης