Κοινωνία

Μαρτυρία που ανατριχιάζει, από πρώην σύντροφο του 19χρονου: «Γινόταν βίαιος αν δεν υπέκυπτα στις ορέξεις του- Και ο Ροδίτης μου ζητούσε να βρεθούμε» (βίντεο)

Σοκάρει η πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη. Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε την βίαιη προσωπικότητά του πρώην συντρόφου της.

Η ίδια, επίσης, αποκάλυψε ότι και ο 21χρονος άρχισε να της στέλνει μηνύματα πριν από λίγο καιρό! «Είχα σχέση με τον 19χρονο. Τον είχα γνωρίσει στα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Μετά από τον ένα μήνα είχε συνέχεια σεξουαλικές ορέξεις. Συνέχεια.

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Δεν ήθελα να τον χάσω με τίποτα, οπότε υπέκυψα. Αλλά ήθελε συνέχεια πάντα να γίνεται αυτό... Μετά ήταν κάπως βίαιος. Όταν γινόταν η επαφή ήταν καλός και μετά κάπως περίεργος. Είχε τύχει να μου σηκώσει μια φορά χέρι όταν δεν ήθελα να το κάνω μαζί του... Το έπαιζε πολύ νταλικέρης, ήταν πάντα χάλια χαρακτήρας. Είχε κρατήσει έναν χρόνο...

Όταν χωρίσαμε δεν με άφησε ήσυχη. Μετά ο Ροδίτης επίμονα μου ζητούσε να βρεθούμε και εγώ αρνιόμουν. Μου έλεγε να συναντηθούμε. Πάντα βράδυ. Πάντα επέμενε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στο σπίτι μου. Όταν έμαθα για τη δολοφονία έπαθα σοκ. Κατάλαβα πως ίσως και εγώ ήμουν στόχος», είπε μεταξύ άλλων, η πρώην σύντροφος του 19χρονου μιλώντας στην εκπομπή.

https://youtu.be/l1xduRzXgZs

Επίσης, μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως από μια κοπέλα η οποία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας. Η κοπέλα μίλησε για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει τη φοιτήτρια στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να τη βγάλουν βόλτα!

Για καλή της τύχη αρνήθηκε και από την πρώτη στιγμή έδωσε τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία. Ένα 24ωρο μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook, μίλησε στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας, ότι: «Όταν έμαθα πως πέθανε η φοιτήτρια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/VTlozVmsrGo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ