Ιστορία

Μία εντυπωσιακή σύμπτωση: Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων (Εικόνες, Βίντεο)

Είναι δύσκολο να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους πως όλα αυτά τα μεγάλα αρχαία πνεύματα συντονίστηκαν και προσέφεραν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι πρόγονοί μας, είχαν το δικό τους τρόπο τεχνικής, τεχνολογίας και κατασκευής, δημιουργώντας φανταστικές μέγα δομές και μνημεία, που ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε.

Η γνωστή Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μία δομή που κατασκευάστηκε με μια καταπληκτική ακρίβεια. Βλέπει τον Βορρά με ένα πολύ μικρό περιθώριο λάθους.

Σήμερα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που παραμένουν αναπάντητες σχετικά με την ακρίβεια της δομή της.

Απλά φανταστείτε, πώς ήταν δυνατόν οι άνθρωποι να χτίσουν το θεόρατο κτίριο που συνολικά ζυγίζει 6 εκατομμύρια τόνους; Η απάντηση δεν έχει δοθεί και πιθανότατα να μην δοθεί ποτέ. Γεγονός που αφήνει περιθώρια για πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας.

Υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο που φαίνεται να συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν ρίξετε μια ματιά σε αρχαιολογικούς χώρους στο χάρτη, όπως οι Γραμμές Nazca, το Μάτσου Πίτσου, το Νησί του Πάσχα, το Mohenjo Daro, και το Tassili n’Ajjer, θα παρατηρήσετε μια σύνδεση που παραπέμπει ίσως σε ένα αρχαίο «κώδικα» που περιέχεται μέσα σε αυτές τις δομές.

Αν συνδέσουμε όλες τις αυτών των δομών, δημιουργούν έναν τέλειο κύκλο στον πλανήτη μας. Δείτε την εικόνα παρακάτω για να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα αυτής της μυστηριώδους ευθυγράμμισης.

Προσπαθούσαν οι αρχαίοι να πουν κάτι στις μελλοντικές γενιές; Ή, είναι πιθανό ότι αυτή η συναρπαστική σύνδεση δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μία παράξενη σύμπτωση;

https://www.youtube.com/watch?v=BP9GPZXSF4g

https://www.youtube.com/watch?v=2vb0txUASpQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...