Κοινωνία

Μάνδρα: Ένας χρόνος πέρασε από τις φονικές πλημμύρες και ακόμα βρίσκουν πτώματα (Βίντεο)

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Στην Μάνδρα βρέθηκε ένας σκελετός και εικάζεται ότι ανήκει στα θύματα των φονικών πλημμυρών.

Λίγο περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 25 ανθρώπους στη Μάνδρα και το θέμα των αγνοουμένων ανοίγει ξανά.

Εμβρόντητη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες τις έρευνες των Αρχών για την ανάσυρση ενός ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε το ποτάμι στην περιοχή Σούρες.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στον ΑΝΤ1 - ένα χρόνο μετά - η πιθανότητα να υπάρχουν αγνοούμενοι στα αζήτητα... είναι μεγάλη.

Παρά τις υποσχέσεις η πόλη της Μάνδρας εξακολουθεί να είναι πληγωμένη. Στη σκέψη όλων στριφογυρίζει διαρκώς εκείνο το πρωϊνό της 15ης Νοεμβρίου του 2017 καθώς, όπως λένε, εξακολουθούν να νιώθουν ανοχύρωτοι.

Ο χρόνος πέρασε, όμως τα συναισθήματα της απογοήτευσης, του πόνου και του φόβου έχουν παραμείνει. Αν και ο λαός λέει ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», δεν γίνεται να γιατρέψει κανείς τον χαμό των δικό του ανθρώπων. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι να παλέψουν, κι αυτό κάνουν…

https://www.youtube.com/watch?v=uBj1JhwU4Mk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές