Πολιτική

Καθηγητής στο ΕΚΠΑ ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Λεωνίδας Γρηγοράκος

Σε τακτικό καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακηρύχθηκε ο γιατρός εντατικολόγος-πνευμονολόγος και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Με γνωστικό αντικείμενο «Εντατική Θεραπεία – Μηχανική Υποστήριξη της Αναπνοής», κατέλαβε τον τίτλο του Καθηγητή Πρώτης Βαθμίδας.

Η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, από τον Πρύτανη Αθανάσιο Δημόπουλο, στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία της οικογένειάς του και των στενών συνεργατών του.

Μετά την ορκωμοσία, ο βουλευτής Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής, δεξιώθηκε φίλους και γνωστούς στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν συνάδελφοί του πανεπιστημιακοί, γιατροί, στελέχη του χώρου της Υγείας. Από τον πολιτικό χώρο, τον κ. Γρηγοράκο τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και άλλοι βουλευτές. Από τη Νέα Δημοκρατία παρευρέθηκαν οι κύριοι Αθανασίου και Κέλλας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...