Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου

Φουλάρει τις μηχανές για πετύχει εκλογική ετοιμότητα το Κίνημα Αλλαγής. Μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας της Εύας Καϊλή για το Ευρωκοινοβούλιο θα ανακοινωθεί επίσημα και το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας. 

Το 2019 θα έχει διπλό εκλογικό ενδιαφέρον για την οικογένεια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, καθώς με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή και ο Νίκος Παπανδρέου.

Επόμενο θέμα που θα πρέπει να κλείσει είναι του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Βόρειο Τομέα της πρώην Β' Αθηνών ή την Ευρωβουλή.

Η Χαριλάου Τρικούπη θα προτιμούσε να εκτεθεί στον Νοτιο Τομέα ή στον Δυτικό, οπότε το θέμα θα κλείσει σε συνάντηση που θα έχει ο ευρωβουλευτής της Ελιάς με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Μέχρι την ανακοίνωση των εκλογών θα μείνει ανοιχτό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου διεκδικεί θέση ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για να εξασφαλιστεί η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, όμως, επισημαίνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθεί επικεφαλής για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Στο περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά υπάρχουν σκέψεις η θέση να προταθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να τονιστεί η ενότητα της παράταξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...