Κόσμος

Ιπτάμενο παλάτι! Το νέο αεροσκάφος της Boeing έχει τα… πάντα (εικόνες)

Η Boeing κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα νέο υπερπολυτελές ιδιωτικό αεροσκάφος της Boeing 777X.

Στο νέο αεροσκάφος της Boeing υπάρχουν κρεβατοκάμαρες με υπέρδιπλα κρεβάτια, τεράστιες ντουλάπες και ιδιωτικά μπάνια και πλέον το jet lag θα αποτελεί παρελθόν για όσους ταξιδέψουν με τα Boeing 777X.

Παράλληλα, σε κάθε επιβάτη θα αναλογεί άπλετος ελεύθερος χώρος με καναπέδες, τραπέζια, ακόμα και επιφάνειες γραφείου, αίθουσες συνεδριάσεων και τραπεζαρίες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον επιβάτη να είναι άνετος και να μην… στριμώχνεται σε καρέκλες.

Ο επικεφαλής μηχανικός του project Τέρι Μπίζχολτ χαρακτήρισε «το αποτελεσματικότερο δικινητήριο τζετ που δημιουργήθηκε ποτέ στην ιστορία των εμπορικών πτήσεων».

H Boeing θα δημιουργήσει δύο εκδοχές -το 777-8 και το 777-9- και με τη μείωση του αριθμού των επιβατών στο δεύτερο θα αυξηθούν κατά 44% οι χιλιομετρικές αποστάσεις που θα μπορεί να διανύσει πετώντας χωρίς ενδιάμεση στάση από το Λονδίνο μέχρι το Σίδνεϊ.

Το αεροσκάφος, στο οποίο κανονικά χωρούν από 350 έως 425 επιβάτες, αναμένεται να ξεκινήσει του χρόνου δοκιμαστικές πτήσεις και να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ