Οπλικά συστήματα

Η Ρωσία παρουσιάζει το νέο κορυφαίο μαχητικό MiG-35 σε ένα εντυπωσιακό βίντεο

RT World News
Το πιο εξελιγμένο Ρωσικό ελαφρύ μαχητικό αεροσκάφος MiG-35, το οποίο βρίσκεται σε δοκιμές πτήσης, αποκαλύφθηκε από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας σε ένα νέο βίντεο που δείχνει μερικές από τις δυνατότητες του αεροθουμένου αεροσκάφους.

https://www.youtube.com/watch?v=lZ9lOkdHDK4

Εν ριπή οφθαλομού , ένα ζευγάρι από αυτά τα αεροσκάφη πολλαπλών χρήσεων μπορεί να το δείτε να απογειώνεται από τον διάδρομο, σπεύδοντας στον ουρανό, κερδίζοντας γρήγορα υψόμετρο. Στην συνέχεια το MiG-35C παρουσιάζει πολύπλοκους ελιγμούς σχεδόν αμέσως μετά την απογείωση του στον αέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=VHk-_OLOTSk

Το πλάνο δείχνει τα αεροσκάφη να ρολάρουν και κάνουν απότομες στροφές με ταυτόχρονη ανύψωση. Το αεροσκάφος μπορεί να ανέλθει σε 17.500 μέτρα ενώ το επιχειρησιακό ανώτατο όριο είναι στα 16.000 μέτρα. Σε υψηλό υψόμετρο, το MiG-35 μπορεί να πετάξει σε ταχύτητες άνω των 2.100 χλμ / ώρα (1.300 χλμ. / Ώρα).

Διαβάστε περισσότερα: Το ρωσικό αεροσκάφος Su-57 είναι οπλισμένο με έναν υπερηχητικό πύραυλο που μπορεί να καταρρίψει τα εχθρικά αεροσκάφη σε απόσταση από αυτό ‘300 χλμ.[1]

Νωρίτερα, αναφέρθηκε ότι το μαχητικό σχεδιάστηκε για να φέρει ένα όπλο λέιζερ. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη τέτοια όπλα στη Ρωσία, το αεροσκάφος μπορεί ακόμα να είναι εξοπλισμένο με σχεδόν οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα είδη πυρομαχικών αέρα-αέρα και αέρα-εδάφους.

Η ακτίνα δράσης του MiG-35 είναι 1000 χλμ. Και έχει ένα τέχνασμα για να παραμείνει στον αέρα δύο φορές περισσότερο από την προηγούμενη γενιά μαχητικών – εάν το κάθισμα του βοηθητικού πιλότου αντικατασταθεί από πρόσθετο ρεζερβουάρ καυσίμου. Το αεροσκάφος είναι ικανό να ανιχνεύει και να εντοπίζει έως και 30 εναέριους στόχους σε απόσταση μέχρι 160 χλμ. (100 μίλια). Μπορεί επίσης να χτυπήσει έξι εναέριους και τέσσερις στόχους εδάφους ταυτόχρονα.

Επίσης, στο rt.com, η Ρωσία ελπίζει να πουλήσει τα μαχητικά αεροσκάφη MiG-35 σε περισσότερες από 30 χώρες[2]

Το αεροσκάφους, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2020 και θα αντικαταστήσει προηγούμενες γενιές αεριωθούμενων αεροσκαφών στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, είναι ήδη σε μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Από τον Νοέμβριο του 2017, περίπου 30 κράτη ήταν έτοιμα να αναβαθμίσουν τα γερασμένα αεροσκάφη τους με νέα ρωσικά αεροσκάφη πολλαπλών χρήσεων.

Βιβλιογραφικές αναφορές

https://www.rt.com/news/439553-russia-long-range-missile/
https://www.rt.com/business/409838-russia-wants-global-sell-mig/
https://www.rt.com/
tokoutsavaki

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης