Κόσμος

Επτάχρονος έβγαλε 19 εκατομμύρια ευρώ σε έναν χρόνο - Δείτε πως (βίντεο)


Είναι μόλις επτά ετών, η περιουσία του, όμως, αγγίζει ήδη τα 19,3 εκατομμύρια ευρώ.

Αν αναρωτιέστε πώς το κατάφερε, η απάντηση είναι με τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube – μια ακόμη απόδειξη πως στο νέο τεχνολογικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αν καταφέρεις και βρεις την μαγική… συνταγή, όλα είναι πιθανά.

Δια του λόγου το αληθές, ο Ράιαν (σ.σ: το επώνυμό του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό) από τις ΗΠΑ έχει 17 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του, το οποίο άνοιξε το 2015, όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, ενώ τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο Ryan ToysReview στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι στην κορυφή της λίστας των YouTubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του – συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

https://www.youtube.com/embed/8EIIMyJGoVk

Η πρωτοβουλία για το κανάλι του Ράιαν ανήκει στους γονείς του, ενώ ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του στο ότι είναι «διασκεδαστικός και αστείος».

Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Οι υπόλοιποι «χρυσοί» Youtubers

Δεύτερος στη λίστα του Forbes είναι ο Τζέικ Πολ με 18,8 εκατ. ευρώ καθώς τα ανέκδοτά του και τους στίχους του είδαν και άκουσαν περισσότερο απο 3,5 δισ. φορές.

Το «χάλκινο» μετάλλιο πηγαίνει στην ομάδα Dude Perfect που ασχολείται με τα σπορ (17,7 εκατ. ευρώ) ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο ειδικός στο παιχνίδι Minecraft, Ντάνιελ Μίντλετον, ο οποίος είχε κέρδη 16,5 εκατ. ευρώ.

Την πεντάδα κλείνει η ειδική στο μέικ απ, Τζέφρι Σταρ, που συγκέντρωσε 16,1 εκατ. ευρώ το επίμαχο 12μηνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...