Εσωτερική Ασφάλεια

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 21χρονου στη Μόρια - Συνελήφθησαν δύο παράνομοι μετανάστες

Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία του 21 ετών αλλοδαπού, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο. Συνελήφθησαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 19 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το θύμα, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο χθες σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής. Άμεσα πήγαν στο σημείο και έκαναν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών, εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και Ιατροδικαστής.

Προέκυψε ότι, το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου, ο 29χρονος και ο 19χρονος, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι φερόμενοι ως δράστες εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ρούχα των εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων και γάντια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: LesvosPost

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...