Οπλικά συστήματα

Εντυπωσιακή η επίδειξη ισχύος και το μήνυμα των Ελλήνων πυροβολητών Μάχης από το «NAMFI -ΠΒΚ» (Εικόνες)

Εντυπωσιακό και Ισχυρό το Μήνυμα των Πυροβολητών Μάχης που έστειλαν απο την Κρήτη Την Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Δεκ 2018 πραγματοποιήθηκαν στο ΠΒΚ, βολές του Ελληνικού Πυροβολικού Μάχης με Ο/Σ MLRS, PzH 2000GR και Μ109Α5.

Τις βολές του Πυροβολικού Μάχης , οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως απόλυτα επιτυχείς, παρακολούθησαν ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντγος Νομικός Αντώνιος , ο Δκτης ΑΣΔΕΝ Αντγος Μανωλάκος Νικόλαος, ο Δντης Πυροβολικού του ΓΕΣ Υπγος Λυμπερίου Σπυρίδων και άλλοι υψηλόβαθμοι Αξκοι.

Οι Βολές του Πυροβολικού Μάχης έγιναν με σχεδιασμό και εκτέλεση καθαρά ρεαλιστικής κατάστασης υπό συνθήκες Μάχης και με την Αξιολόγηση της Ομάδος Αξιολογητών του ΝΑΤΟ!

Το Σενάριο που προέβλεπε την κλιμάκωση των Τουρκικών προκλήσεων και την ενίσχυση των νησιών του Αιγαίο με Πυροβολικό απο την ΑΣΔΕΝ.

Την ίδια ώρα το Δ’ Σώμα Στρατού έστελνε όλες τις Μονάδες Πυροβολικού που είχε στη διάθεσή του να βομβαρδίσουν θέσεις σε χώρους διασποράς των Τουρκικών Δυνάμεων που έλαβαν θέσεις Μάχης στα Σύνορα του Έβρου !

Η παρουσία του Επιτελάρχη του ΓΕΣ και του ΑΣΔΕΝάρχη ,στο Κέντρο Επιχειρήσεων του NAMFI -ΠΒΚ και τα Συμπεράσματά τους , θα αναφερθούν στο ΓΕΣ , ώστε να καταδείξουν την Ικανότητα του Όπλου του Πυροβολικού, να υποστηρίξει άμεσα την Άμυνα των νησιών σε οποιαδήποτε απειλή

Η Μακρινή ευστοχία των Ελλήνων Πυροβολητών σχολιάστηκε ευμενώς από τους Αξιολογητές της Ομάδος του NAMFI!

Να επισημάνουμε οτι κατά την χρονική περίοδο που ο Υποστράτηγος Λυμπερίου Σπυρίδων είναι στην Διεύθυνση Πυροβολικού του ΓΕΣ ,εκτελέστηκαν και Βολές των Α/Α της 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ που είχαν να εκτελεστούν χρόνια και αυτό είναι από τα θετικότατα που πιστώνεται στον Στρατηγό των Πυροβολητών !!!

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...