Εσωτερική Ασφάλεια

Ελένη Τοπαλούδη: Φοβισμένοι στις φυλακές Γρεβενών οι δύο κατηγορούμενοι – Οι δύσκολες νύχτες τους!

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, έφτασαν στις φυλακές με την ίδια κλούβα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα ακολούθησαν.

Όπως είπε όταν έφτασε η κλούβα, βγήκαν οι δύο κατηγορούμενοι ένας – ένας. Πέρασαν από σωματικό έλεγχο και στη συνέχεια οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη φυλακή και όπως λέει ο κύριος Τσακμακόπουλος ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος. Οι μνήμες από τον άγριο ξυλοδαρμό του, στις φυλακές του Αυλώνα είναι ακόμα νωπές. Ο Αλβανός κατηγορούμενος μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο κοντά στην είσοδο όπου θα παραμείνει μόνος, μακριά τόσο από τον 21χρονο όσο και από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Πιο ψύχραιμος ο Ροδίτης κατηγορούμενος, που και αυτός βρίσκεται σε απομονωμένος. Οι νύχτες τους πλέον περνούν αργά και βασανιστικά. Το σχέδιο που ακολουθούν οι υπεύθυνοι των φυλακών, θυμίζει όπως λέει ο κύριος Τσακμακόπουλος, εκείνο που εφαρμόστηκε για τον “δράκο της Πάρου” που χτύπησε βάναυσα την άτυχη Μυρτώ.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν επαφή στις φυλακές. Είναι πιθανό να είπαν κάποιες κουβέντες μόνο μέσα στην κλούβα, αλλά και εκεί είχαν μπροστά τους διαχωριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης