Κοινωνία

Εικόνες - σοκ: Αρπαγή κοπέλας και τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Κυπαρισσία


Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον κόμβο του Καλού Νερού, στην περιοχή της Κυπαρισσίας. Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τρεις νεκροί, πιο συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία νέα γυναίκα.

Δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος φέρει ελαφρύτερα τραύματα. Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, ενώ έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τοπικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για αρπαγή μιας τσιγγανοπούλας, που κατέληξε σε αυτή την απίστευτη τραγωδία περίπου 300 μέτρα από τη διασταύρωση στο Καλό Νερό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ελευθερία», είναι μεγάλη η πιθανότητα το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- να το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί.

Οι ίδιες πηγές μιλούν μάλιστα για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι' αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες και δύο οχήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ