Κοινωνία

Εγκλημα στη Ρόδο: «Ο 19χρονος απείλησε να τον σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος του 21χρονου

Ο εντολέας του απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα, αν αντιδρούσε, αποκάλυψε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του 21χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, Άκης Δημητριάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητριάδης, αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν στο σπίτι όπου κακοποιήθηκε η φοιτήτρια και πως ο εντολέας του ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, ενώ έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν εκεί και σε ποιο σημείο η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου.

Υπογράμμισε ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε το φονικό σίδερο. «Η ιατροδικαστική έκθεση που υπάρχει αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ουσιαστικά εντός πάρα πολύ μικρού χρονικού διαστήματος θα είχε αποβιώσει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από το κεφάλι, ακόμη κι αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο». Στη συνέχεια πρόσθεσε. «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...