Κύπρος

Εβγαλαν με πένσα τα δόντια Αφρικανού στην Κύπρο - Επίθεση αλά Κου Κλουξ Κλαν

Αφρικανός στην Κύπρο υπέστη απίστευτο βασανιστήριο από αγνώστους με κουκούλες.

Μια φρικιαστική επίθεση που παραπέμπει σε πρακτικές της Κου Κλουξ Κλαν σοκάρει την Κύπρο. Αφρικανός, μόνιμος κάτοικος του νησιού, δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του. Οι δράστες του έβγαλαν τέσσερα δόντια με πένσα!

Η επίθεση στον άνδρα από την Αφρική έγινε πριν από μερικές μέρες αλλά ήρθε στο φως την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, δράστες της επίθεσης πέντε άνδρες που φορούσαν λευκές κουκούλες. Όπως τα μέλη της ρατσιστικής Κου Κλουξ Κλαν.

Το θύμα είχε πάει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να αποχαιρετίσει φίλους του που τον είχαν επισκεφτεί στην Κύπρο. Με ταξί επέστρεψε στο σπίτι του, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Έφτασε εκεί περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Έξω από το σπίτι του, οι πέντε κουκουλοφόροι του είχαν στήσει ενέδρα. Καθώς περπατούσε προς το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε την επίθεση. Οι δράστες με τις λευκές κουκούλες περίμεναν το θύμα τους μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, οι πέντε τον άρπαξαν, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Με πένσα του έβγαλαν τέσσερα δόντια!

Εκείνο που προκαλεί επίσης αίσθηση είναι το ότι αν και το σπίτι του θύματος είναι κοντά στο αστυνομικό τμήμα, παρά τις φωνές και τα ουρλιαχτά πόνου από τα όσα περνούσε στα χέρια των βασανιστών του, κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Όμως ούτε και το θύμα θέλησε να κάνει καταγγελία στις αρχές. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αφρικανός άνδρας εξήγησε την επιλογή του αυτή λέγοντας ότι στο παρελθόν είχε τύχει ρατσιστικής αντιμετώπισης από αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...