Κοινωνία

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Τι λέει η αδελφή του 19χρονου κατηγορούμενου (βίντεο)

Επιβεβαιώνοντας ότι ο καθένας από τους δύο ύποπτους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, η αδελφή του 19χρονο, αλβανικής καταγωγής μίλησε στο Open TV και έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη, επιχειρώντας να επιρρίψει την ευθύνη στον 21χρονο Ροδίτη που επίσης κατηγορείται.

Με αφορμή το βίντεο που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα, η αδελφή του κατηγορούμενου είπε ότι «είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα, φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης».

Η γυναίκα σημείωσε ότι «πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Επρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε νωρίτερα ότι ο 19χρονος έχει αναιρέσει την αρχική του κατάθεση/ομολογία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ