Εσωτερική Ασφάλεια

Δολοφονία φοιτήτριας: Προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι κατηγορούμενοι

Τις κατηγορίες που τους βαραίνουν άκουσαν σήμερα από τον εισαγγελέα ο 19χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται από το Λιμενικό ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Εναντίον των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό φέρεται να έχει παραδεχθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα. Ο 21χρονος αρνείται τις κατηγορίες και με βάση τα όσα έχει αναφέρει ο δικηγόρος του φαίνεται να ισχυρίζεται πως δεν συμμετείχε στην μεταφορά της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη από το σπίτι στους Πεύκους ως την παραλία.

Σύμφωνα με την έρευνα των Λιμενικών ωστόσο φαίνεται ότι υπήρξε επίθεση κατά της 21χρονης φοιτήτριας στο σπίτι όπου μάλιστα κάποιος από τους κατηγορούμενους της κατάφερε χτύπημα με ένα σίδερο στο πρόσωπο τραυματίζοντάς της σοβαρά.

Η κοπέλα φαίνεται ότι ζήτησε από τους δυο κατηγορούμενους να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά κατά τους Λιμενικούς οι κατηγορούμενοι τη μετέφεραν στην παραλία όπου την πέταξαν όσο ήταν ακόμη στη ζωή στη θάλασσα με αποτέλεσμα να καταλήξει από πνιγμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...