Αθλητισμός

Δεν ξανάγινε: Απίστευτο διπλό «ντου» στον ΠΑΟΚ - Φοβερά λεφτά στο τραπέζι - «Τρελαμένος» ο Ιβάν

Μουσική στ’ αυτιά των οπαδών του ΠΑΟΚ οι χτεσινές δηλώσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τις οποίες ξεκαθάρισε πως παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που τον φέρνουν στο στόχαστρο διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων, ο ίδιος αισθάνεται μια χαρά στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και δεν έχει καμία πρόθεση αποχώρησης.

Βασικό αυτό, ειδικά από τη στιγμή που ο Σέρβος προβάλλει τον… ψυχισμό του. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έφτασε μιαν ανάσα από την παραχώρηση σε κινέζικη ομάδα. Ηταν η εποχή που… μπαινόβγαινε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο εφόσον πήρε τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις, αλλά και νέο συμβόλαιο που τον μετέτρεψε στον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ του «δικεφάλου», αποκαταστάθηκε η… τάξη.

Ανεξαρτήτως πάντως των δηλώσεων του «Πρίγιο», το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως στον ΠΑΟΚ δεν επαναπαύονται. Γνωρίζουν καλά πως τα γκολ φέρνουν ενδιαφέρον και το ενδιαφέρον, προτάσεις, συνήθως συνοδευόμενες με πολλά μηδενικά. Επειδή λοιπόν περιμένουν προτάσεις το καλοκαίρι, όχι τώρα, οι κεραίες των ανθρώπων των Κυπελλούχων είναι στην αγορά, προκειμένου - αν κι εφόσον χρειαστεί - να είναι, εγκαίρως, έτοιμοι.

Και αυτό, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της Super League κάνοντας «όργια» στον Ατρόμητο. Ο νεαρός Ελληνας επιθετικός με τις φετινές του εμφανίσεις ολοένα κερδίζει σε εμπιστοσύνη στην Τούμπα, αλλά και… βλέμματα από ομάδες του εξωτερικού.

Νωρίς ακόμη να γίνει πρόβλεψη για το τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν ο διεθνής επιθετικός επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, διεκδικώντας θέση και ρόλο στο rotation του Λουτσέσκου, ακόμη και αν δεν γίνει όμως, μια «περήφανη» πώληση του είναι κάτι που τώρα τουλάχιστον, μοιάζει εφικτή.

Είπαμε, τα γκολ τραβάνε την προσοχή και πληρώνονται. Και οι δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και σκοράρουν και προσελκύουν…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ