Κοινωνία

Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μια φλούδα πορτοκαλιού στον φούρνο σας

Η φλούδα του πορτοκαλιού είναι από τις λίγες φλούδες που δεν τρώγονται ωμές. Οι χρήσεις της, όμως, μέσα στο σπίτι είναι πολλές και εμείς σας έχουμε την καλύτερη!

Τι θα συμβεί αν βάλετε μερικές φλούδες πορτοκαλιού μέσα στον φούρνο σας; Ολόκληρος ο φούρνος θα μοσχομυρίσει και κάθε δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το τρικ είναι υπέροχο ειδικά για εκείνες τις ημέρες που μαγειρεύετε κάποιο φαγητό με ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά.

Αφού μαγειρέψετε το φαγητό σας και το βγάλετε από τον φούρνο, ρυθμίστε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια τοποθετήστε μέσα στον φούρνο μερικές φλούδες πορτοκαλιού πάνω σε ένα ταψάκι. Αφήστε τις φλούδες μέσα στον φούρνο για 15-30 λεπτά και ο φούρνος σας αλλά και ολόκληρη η κουζίνα θα μοσχομυρίσουν.

Tip Θέλετε να μυρίσει όλο το σπίτι πορτοκάλι; Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και τοποθετήστε το στο μάτι της κουζίνας. Ρίξτε μέσα μερικές φλούδες πορτοκαλιού και αφήστε το νερό να βράσει. Mε αυτόν τον τρόπο θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.

Extra tip Θέλετε μυρωδάτα παπούτσια ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα πόδια ιδρώνουν περισσότερο; Βάλτε μερικές φλούδες πορτοκαλιού στο εσωτερικό των παπουτσιών σας και αυτές θα απορροφήσουν όλη την υγρασία που έχει δημιουργηθεί μέσα σε αυτά. Μετά από λίγη ώρα τα παπούτσια σας θα μυρίζουν υπέροχα.

Πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...