Κοινωνία

Βόμβα στο Κολωνάκι: Οι κάμερες στα μικροσκόπια της Αντιτρομοκρατικής

Η αντιτρομοκρατική εξετάζει το υλικό που αντλήθηκε από τις κάμερες της περιοχής. Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει κυρίως ορισμένα στοιχεία από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τα οποία μπορεί να είναι αξιοποιήσιμα.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη dna στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, που αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι και ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο νεωκόρος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο από τον "Ευαγγελισμό".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...