Αθλητισμός

Βίντεο- σοκ! Επαγγελματίας παλαιστής βούτηξε από τα σκοινιά και «έσκασε» με το κεφάλι στο τσιμέντο



Τυχερός που ζει θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ο 27χρονος επαγγελματίας παλαιστής Σον Φοίνιξ μετά το άλμα σε αγώνα τον περασμένο Οκτώβριο που κατέληξε με τον ίδιο στο νοσοκομείο να έχει υποστεί κατάγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία. 

Ο Φοίνιξ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο απο τη στιγμή του τραυματισμού του που συνέβηα όταν «βούτηξε» από τα σκοινία με στόχο να προσγειωθεί σε ένα τραπέζι.

https://www.youtube.com/embed/ye__H0uMUK4

Από λαθος υπολογισμό, όμως, ο 27χρονος προσγειώθηκε τελικά στο τσιμεντένιο πάτωμα με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος και να χρειαστεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες απο το ατύχημα ο Φοίνιξ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει από τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της πρώτης ακτινογραφίας του μετά την άσχημη πτώση του στην οποία είναι εμφανές το κάταγμα που υπέστη.

Εξηγώντας, τέλος, γιατί έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Φοίνιξ δήλωσε ότι το έκανε για να δείξει τους κινδύνους του επαγγέλματός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ