Κοινωνία

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου - Σπαράζει από τους πόνους ο διεθνής διαιτητής (βίντεο)

Μεγαλόσωμοι άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια τον Θανάση Τζήλο. Κυκλοφόρησε βίντεο - ντοκουμέντο τραβηγμένο από μακρινή απόσταση, όπου ακούγονται οι σπαρακτικές κραυγές του.

Ο διεθνής διαιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του το πρωί της Τετάρτης (19/12) από τρία άτομα. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, ενώ ακούγονται και οι κραυγές του Τζήλου, την ώρα που οι περίοικοι σπεύδουν να καλέσουν την αστυνομία και να δουν τι έχει συμβεί στον αιμόφυρτο ρέφερι, που ήταν ξαπλωμένος στην άσφαλτο.

Οπως κατήγγειλε ο Θεσσαλός διαιτητής, αντιλήφθηκε την παρουσία των τριών τραμπούκων, κλείδωσε τις ασφάλειες, όμως αυτοί έσπασαν το τζάμι, άνοιξαν την πόρτα, τον έβγαλαν έξω και τον ξυλοφόρτωσαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στα γόνατα.

«Ενας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ ο Θανάσης Τζήλος, όπως αποκάλυψε το OPEN TV. Ο διεθνής διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους κάτω από το σπίτι του, έκανε λόγο για «άνδρες με θηριώδεις διαστάσεις». Ο Τζήλος παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία ψάχνει κάθε είδους στοιχείο που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό των δραστών.

https://youtu.be/jCNOKxGkIV0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...